Hoppa till innehåll
Home » Solutions » Klammerhäftning

Klammerhäftning

[vc_row type=”container” padding_top=”” padding_bottom=”” css=”.vc_custom_1449063077218{margin-bottom: 20px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Med en större maskinhäft (Müller Martini 321), med fem iläggare och en omslagsiläggare, kan vi tillgodose kundens behov vid större upplagor. Om du har behov av fler än fem ark och ett omslag löser vi givetvis detta också, med hjälp av en paketkörning! Även småformat går bra att köra i samband med en efterskärning i en av våra skärmaskiner.

Vid mindre upplagor, som exempelvis digitaltryckta, har vi även en Horizon Stitchliner, för att du som kund inte ska behöva betala mer än nödvändigt.

Vi erbjuder både traditionell klammer som ögletråd, där 80 mm cc är det mest vanligt, men vi erbjuder även på svenskt vis – med 113 mm cc.

Kontakta oss för mer information om våra klammerlösning![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”71030″ img_size=”full” add_caption=”yes” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”container” padding_top=”” padding_bottom=”” css=”.vc_custom_1444504420319{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column][vc_separator color=”#e2e2e2″ type=”normal” thickness=”1″ up=”” down=”” el_class=”dotted”][/vc_column][/vc_row]